Close
Дистанційна освіта
Харківської академії неперервної освіти
Реєстрація на курси підвищення кваліфікації (ІІ півріччя 2024 року) Канал зв’язку
для батьків першокласників

«Організація якісного освітнього процесу в початковій школі дистанційно в умовах карантину»

Шановні колеги!

Видавництво «Країна Мрій» засвідчує свою повагу та звертається до Вас із пропозицією організувати онлайн семінар ZOOM з використанням навчальних дидактичних мультимедійних матеріалів у освітньому процесі нової української школи.

Дата проведення: 23  червня 2020 р.

Час проведення: о 11:00

Місце проведення: онлайн  конференція  ZOOM

Тема заходу «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі дистанційно в умовах карантину».

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.04.2013 № 466 «Про затвердження Положення про дистанційне навчання» та з метою навчально-методичного, науково-методичного, інформаційного забезпечення якісної організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти за дистанційною формою навчання Видавництвом «Країна Мрій» розроблено україномовний навчальний дидактичний мультимедійний контент «КМ МеdiaEdProfi» для 1-х; 2-х; 3-х; 4-х класів НУШ, який має гриф Рекомендовано МОН України до використання у початкових класах закладів загальної середньої освіти. (Лист № 1/11-3170 від 06.05.2020р.).

3937 шкіл із 24-х областей України впродовж карантину успішно використовують програму «Дистанційне навчання від Видавництва «Країна Мрій»» на основі дидактичного мультимедійного контенту «КМ Меdia Ed Profi».

Потреба у подібних засобах навчання дуже висока. Зрозуміло, що дидактичний відео контент навчального призначення необхідний для організації якісного освітнього процесу та рівного доступу до якісної освіти!

До участі в онлайн семінарі запрошуються: директори обласних та міських департаментів освіти і науки, керівники закладів освіти, тренери НУШ, учителі початкових класів, усі зацікавлені особи.

Посилання для реєстрації:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScn_HrIrSytnzJnr6YC2NgxgjyW43gFWuwM_YxXIDH6JIi40A/viewform

Доповідач: головний редактор Видавництва «Країна Мрій», автор змістової складової – Роєва Т.Г.

Додаткову інформацію можна отримати у координаторів за т. (097) 6 800 900; (073) 6 800 901.