Close
Дистанційна освіта
Харківської академії неперервної освіти
Реєстрація на курси підвищення кваліфікації (ІІ півріччя 2024 року) Канал зв’язку
для батьків першокласників

III етап VIIІ Мiжнародного конкурсу iм.Т.Шевченка та XVIIІ Мiжнародного конкурсу iм.П.Яцика

16 грудня 2017 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ІІІ (обласний) етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

У конкурсах відповідно взяли участь 76 учнів 5–11-х та 96 учнів 3–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів районів (міст) Харківської області, які посіли І місце в ІІ (районному) етапі.

Спільним рішенням журі та оргкомітету конкурсів визначено 21 переможця ІІІ (обласного) етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та 27 переможців ІІІ (обласного) етапу ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Протоколи оцінювання робіт учасників ІІІ (обласного) етапу конкурсів оприлюднено на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» в розділі «Інноваційна діяльність» (підрозділ «Учнівські інтелектуальні змагання»); списки переможців – на сайті Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Переможці, які посіли І – ІІІ місця, візьмуть участь у ІV (фінальному) етапі відповідних конкурсів, які відбудуться:

3 лютого 2017 року – фінальний етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка;

17 лютого 2017 року – фінальний етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download