Close
Дистанційна освіта
Харківської академії неперервної освіти
Реєстрація на курси підвищення кваліфікації (ІІ півріччя 2024 року) Канал зв’язку
для батьків першокласників

Новини
19.02.2020 / Останні новини

Вебінар щодо вибору закладами загальної середньої освіти підручників для учнів 3-х та 7-х класів та оформлення результатів вибору

20 лютого 2020 року відбудеться вебінар щодо вибору закладами загальної середньої освіти підручників для учнів 3-х та 7-х класів та...
Read More
19.02.2020 / Анонси, Анонси Партнерів

ІІ Всеукраїнська олімпіада «Єдина Україна: історія соборницького поступу»

Лист МОНУ від 18.02.2020 № 1/9-96 «Щодо проведення всеукраїнської олімпіади»
Read More
19.02.2020 / Останні новини, Психологічна служба

Школа молодого фахівця психологічної служби, семінар-практикум за темою «Теоретичні та практичні аспекти корекційної роботи з дітьми різного віку. Принципи побудови корекційно-розвивальних програм»

Продовжує свою роботу Школа молодого фахівця психологічної служби. 18.02.2020 Центром практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя проведено семінар-практикум...
Read More
18.02.2020 / Загальна середня освіта, Інформаційні технології, Останні новини, Учнівські інтелектуальні змагання

Список учнів, які запрошуються для участі у відбірково-тренувальних зборах з підготовки до ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

Список учнів, які запрошуються для участі  у відбірково-тренувальних зборах з підготовки до ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.
Read More
18.02.2020 / Загальна середня освіта, Інформаційні технології, Останні новини, Учнівські інтелектуальні змагання

Протоколи результатів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

Протоколи результатів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.       Завантажити Протоколи – Архів.
Read More
18.02.2020 / Географія, Загальна середня освіта, Останні новини, Учнівські інтелектуальні змагання

Список учнів, які запрошуються для участі у відбірково-тренувальних зборах з підготовки до ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

Список учнів, які запрошуються для участі  у відбірково-тренувальних зборах з підготовки до ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.
Read More

МОН України  Департамент науки і освіти  Харківська обласна рада  ІТЗО  Державний заклад вищої освіти   Академія інноваційного розвитку освіти  Освітній портал «Педагогічна преса»  Е-Ранок   Нова Українська Школа   Онлайн-курс для вчителів початкової школи   Видавнича група «Основа»   Інститут Передових Технологій   Мiжнародні виставки   Всеукраїнська акція «Слова допомагають»   Державна служба якості освіти України